نوشته شده توسط : Consultants
 
 

deborah.mihanblog.com

 

 

مواد لازم

آرد گندم نصف پیمانه
شیر یك لیتر
آب‌مرغ شش پیمانه
قرص عصاره مرغ یك عدد
قارچ ورق شده 200 گرم
آب چهار پیمانه
خامه 100 گرم
پنیرپیتزا رنده شده نصف پیمانه
نمك، فلفل و پودر سیر یك قاشق چایخوری
كره 25 گرم
آبلیمو به میزان لازم

 

طرز تهیه

شیر را با آرد مخلوط كرده و آن را از صافی رد كنید. سپس، آب و آب‌مرغ را به آن افزوده، بعد نمك، فلفل و پودرسیر را به آن اضافه كنید و مرتب هم بزنید، تا جوش بیاید. سپس قارچ را افزوده و آن‌گاه حرارت را كم كنید و در حدود20 دقیقه فرصت دهید تا قارچ بپزد، در این هنگام پنیر رنده شده را اضافه كرده و در حدود پنج دقیقه روی حرارت قرار دهید بعد، شعله را خاموش كرده، در این هنگام آبلیمو به آن زده و داخل ظرف كشیده و یك حلقه لیمو ترش كنار ظرف آویزان كنید و خامه را به آن افزوده و به صورت دایره‌ای وسط پتاژ بریزید.



:: موضوعات مرتبط: آشپزی , ,
:: بازدید از این مطلب : 200
|
امتیاز مطلب : 57
|
تعداد امتیازدهندگان : 16
|
مجموع امتیاز : 16
تاریخ انتشار : جمعه 15 بهمن 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : Consultants

 

 
 

deborah.mihanblog.com

 

 

مواد لازم

بادنجان چهار عدد
كره سه قاشق غذاخوری
زنجبیل تازه یك عدد
سیرخردشده چهارحبه
پودر فلفل‌قرمز تند یك قاشق چایخوری
گوجه‌فرنگی دو عدد
آب چهار لیوان
پیاز خرد شده یك عدد
نمك و پودرفلفل‌سیاه به مقدار لازم

 

طرز تهیه

بادنجان را به صورت راه ‌راه پوست كنده و خرد كنید و با كره تفت دهید، سپس، پیاز و سیر خرد شده را بیفزایید و تفت دهید تا مواد نرم شوند.

بعد، گوجه‌ فرنگی را رنده كنید تا به صورت پوره درآید و در قابلمه بریزید و آب را هم بیفزایید. آن‌گاه، بادنجان، سیر و پیاز تفت داده شده را به گوجه ‌فرنگی افزوده و پودر فلفل‌قرمز، سیاه، نمك و زنجبیل رنده شده را اضافه كنید و به مدت 20 دقیقه روی حرارت ملایم بگذارید تا بادنجان‌ها كاملا بپزند.

می‌توان در این سوپ، از قارچ خرد شده نیز استفاده ‌كرد.



:: موضوعات مرتبط: آشپزی , ,
:: بازدید از این مطلب : 215
|
امتیاز مطلب : 52
|
تعداد امتیازدهندگان : 16
|
مجموع امتیاز : 16
تاریخ انتشار : جمعه 15 بهمن 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : Consultants
 
 

deborah.mihanblog.com

 

 

مواد لازم

خاك قند نصف پیمانه
گردوی خرد شده نصف پیمانه
هل دو قاشق سوپخوری
رشته به رشته به میزان لازم
روغن مایع به میزان لازم

مواد لازم برای شربت

شکر دو پیمانه

آب یك پیمانه

زعفران یك قاشق چایخوری

 

طرز تهیه

رشته‌ها را به اندازه 20×20 برش زده و داخل آن، یك قاشق سوپخوری از مواد مخلوط شده خاك‌قند، هل و گردو می‌ریزیم و مانند دلمه‌ برگ‌مو می‌پیچیم و در روغن سرخ می‌كنیم و پنج دقیقه بعد، رشته‌ها را كه به رنگ طلایی درآمده است، داخل شربت قرار می‌دهیم و از وسط به دو قسمت مساوی تقسیم كرده و برای تزئین از پسته آسیاب‌شده استفاده می‌كنیم.

برای درست كردن شربت، شكر، آب و زعفران را روی حرارت ملایم قرار داده تا قوام بیایند.

نكته: رشته ‌به ‌رشته در قنادی‌ها موجود است.



:: موضوعات مرتبط: آشپزی , ,
:: بازدید از این مطلب : 269
|
امتیاز مطلب : 52
|
تعداد امتیازدهندگان : 15
|
مجموع امتیاز : 15
تاریخ انتشار : جمعه 15 بهمن 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : Consultants
 
 

deborah.mihanblog.com

 

 

مواد لازم

تخم‌مرغ شش عدد
آرد 300 گرم
شیر نصف پیمانه
پودركاكائو یك قاشق مرباخوری
گردو خرد شده نصف پیمانه
شكر 250 گرم
وانیل قاشق چایخوری
بیكینگ‌پودر یك قاشق مرباخوری
روغن جامد 150 گرم

 

طرز تهیه

زرده تخم‌مرغ را از هم جدا كنید، روغن جامد، شكر، آرد، بكینگ‌پودر و وانیل را با هم زده، سپس زرده‌ها را یكی‌یكی به مواد اضافه كنید، در این مرحله، شیر را اضافه كرده، سفیده را در ظرف جداگانه زده تا فرم بگیرد. در قالب مخصوص كیك انگلیسی كه از قبل چرب شده است، نیمی از مواد را ریخته، روی آن را گردو بریزید و بقیه را با پودركاكائو مخلوط كنید و رویش بریزید و به مدت یك ساعت، در دمای 180 درجه سانتی‌گراد، قرار دهید.



:: موضوعات مرتبط: آشپزی , ,
:: بازدید از این مطلب : 191
|
امتیاز مطلب : 51
|
تعداد امتیازدهندگان : 15
|
مجموع امتیاز : 15
تاریخ انتشار : جمعه 15 بهمن 1389 | نظرات ()

صفحه قبل 1 صفحه بعد